Effectief leren & lesgeven met NLP, start 25 mei 2022

Datum: 08-06-2022
Eind datum:
Doelgroep: Docenten uit het VO, MBO & HBO en leerkrachten uit het PO
Duur: 15 uur
Categorie: Pedagogisch/didactisch handelen
Initiatief: ZeeProf in samenwerking met Haitske van de Sande (Onderwijs)NLP Training & Coaching
Prijs: € 499
Aantal plaatsen beschikbaar: 6
Effectief leren & lesgeven met NLP, start 25 mei 2022

Expertise cursusleider

(NLP) trainer & coach, docente & leerlingbegeleider Haitske van de Sande is een enthousiaste, energieke, gedreven en passievolle duizendpoot!


Na bij Impact Opleidingen & Joost van der Leij de (ABC) NLP Practitioner, (ABC) NLP Master Practitioner & NLP Post Masters gevolgd te hebben, heeft Haitske haar NLP Train de Trainer diploma gehaald bij Response Instituut.


Naast het behalen van de reguliere NLP-diploma’s bij de Society, NVNLP en IANLP, heeft Haitske ook een extra opleiding tot NLP Coach gevolgd & de internationale training Post Master Teaching Excellence van Kate Benson.


Door overal met een open mind de beste NLP-technieken, theorie en interventies te hebben geleerd en geïntegreerd heeft Haitske nu een schat aan kennis en ervaring die ze inzet als docente Engels, leerlingbegeleider, (NLP)coach & mentor bij middelbare scholieren op CSW Van de Perre.  Daarnaast traint en coacht zij docenten en medewerkers die werkzaam zijn in het onderwijs.


Naast het enthousiast lesgeven in het VO, en eerder ook op het MBO Toerisme en Recreatie, heeft Haitske een grote passie voor internationalisering en wereldburgerschap in en buiten de klas. Het trainen van docententeams en het begeleiden van (management) adviestrajecten voor Globi op middelbare scholen in heel Nederland op het gebied van Internationalisering en wereldburgerschap, is voor Haitske 'best best of both worlds'.



Lees meer

Situatie

Of je nu een startende leerkracht of docent uit het PO, VO, MBO of HBO bent aan het begin van je of je carrière voor de klas of er al een boel ervaring in je rugzak zit; iedereen kan met deze training systematisch je onderwijs skills en tools die jij al bezit verbeteren met de krachtige NLP-technieken en strategieën.

 

Lees meer

Globale inhoud van deze cursus

Wat leer je tijdens deze training:
•    Strategieën om effectief les te geven en efficiënt te leren, die 1 op 1 toepasbaar zijn op het leerproces van jouw leerlingen
•    Hoe je voorbij de weerstand en kritische factor komt van je leerling en je ze gemakkelijk van weerstand naar leerstand brengt
•    Inzicht krijgen in hoe je brein georganiseerd is en hoe het brein je emoties en gedrag aangestuurd. Hoe je deze kennis kunt gebruiken om zo effectief en makkelijk mogelijk te communiceren
•    Strategieën om op een zeer effectieve en efficiënte manier woordjes te leren, te memoriseren, schrijven, spellen, herinneren en onthouden van lesstof
•    Bekende onderwijsconcepten en theorieën als Blooms’ Taxonomy en Kolb’s leerstijlen bekeken vanuit NLP-perspectief in combinatie met het NLP Meta Model die zorgen voor een verfrissende andere kijk op het maken van opdrachten en lesstof voor je leerlingen
•    Effectief communiceren en samen werken binnen een team van docenten, leraren en andere professionals zodat ook de samenwerking ten goede verandert.

Lees meer

Doel van deze cursus

Iedereen kan met deze training systematisch je onderwijs skills en tools die jij al bezit verbeteren met de krachtige NLP-technieken en -strategieën. Het maakt dat jij elk lesuur, elke dag en elk schooljaar het verschil kunt maken voor jouw leerlingen.

Misschien kun je het nu nog niet geloven, maar zodra je in de praktijk gaat toepassen wat je in deze training leert, zal je zien wat een enorm verschil je hiermee maakt voor je leerlingen.

Lees meer

Afsluitingsbewijs

Certificaat

Lees meer

Overige

Datum:
Woensdag 25 mei, 8 juni en 22 juni 2022

Tijd:
van 16:00-21:00 met pauze en avondmaaltijd

Cursusplaats:
Middelburg

Voor vragen over de inhoud van de cursus kun je contact opnemen met de trainer, Haitske van de Sande, via info@haitskevandesande.nl

Voor overige vragen kun je contact opnemen met Arjan Beekman, coördinator ZeeProf via info@zeeprof.nl

Aanmelden kan t/m 12 mei 2022

Lees meer

Inschrijven voor deze cursus

Terug naar overzicht