Binnenkort drie cursussen op het gebied van NLP

In mei en juni verzorgt Haitske van de Sande Training & coaching 3 cursussen op het gebied van Neuro Linguistisch Programmeren.


Workshop Neurogram
Haitske start half mei met  de workshop Neurogram, waarin je ontdekt, welk van de negen breintypes bij jou hoort, en welke evolutionaire  gedragspatronen daaraan vastzitten. In situaties, waarin je anders had willen reageren, weet je na deze workshop duidelijker, waarom je doet wat je doet. Door snelle herkenning van talenten, valuilen en stresspunten, ontstaat ruimte om anders te reageren. Je zult jezelf en de ander beter doorgronden en  jezelf minder onbegrepen voelen.
https://www.zeeprof.nl/cursus/198-neurogram-workshop-jun22.html


Roadmap to a Happy (school)Life
In mei volgt de cursus Roadmap to a Happy (school)life. Een aanrader voor iedereen die vaak druk ervaart, overprikkeld is, slecht ‘nee’ kan zeggen en steeds meer moeite heeft de batterij op te laden. Je leert de juiste doelen te stellen met het NLP outcome model en wat je nodig hebt om die doelen te bereiken. Daarnaast krijg je technieken aangereikt om je eigen beperkende gedachten en overtuigingen te tackelen en je leert jezelf strategieën aan, die zorgen voor een fijne balans tussen privé en werk.
https://www.zeeprof.nl/cursus/197-roadmap-to-a-happy-schoollife-mei22.html


Effectief leren & lesgeven met NLP
In juni start de cursus Effectief leren & lesgeven met NLP  (neuro linguistisch programmeren), waarin je systematisch je onderwijsskills kunt verbeteren met krachtige NLP-technieken en -strategieën. Die zijn 1 op 1 toepasbaar op het leerproces van jouw leerlingen en brengt hen van weerstand naar leerstand. Inzicht in hoe je brein georganiseerd is en emoties en gedrag aanstuurt, helpen je effectief te communiceren, ook binnen je team.
https://www.zeeprof.nl/cursus/195-effectief-leren-lesgeven-met-nlp.html