Primeur in Zeeland: Opleiding Middenmanagement VO van start gegaan

16 (beginnende) team-, afdelings-, projectleiders en coördinatoren volgen vanaf 27 september de Opleiding Middenmanagement VO.

Scholen weten dat er de komende jaren een toenemende vraag naar goed opgeleide leidinggevenden in het voortgezet onderwijs verwacht wordt.  (Veelal) jonge mensen krijgen de kans om hun ambitie waar te maken. Deze opleiding kwam dan ook tot stand door een nauwe samenwerking tussen ZeeProf en de Zeeuwse scholen voor vo. 

Hoe prettig is het om niet naar het midden van het land te moeten reizen, maar 'om de hoek' IN ZEELAND samen met andere Zeeuwse collega's deze opleiding te volgen? De opleiding wordt uitgevoerd door Penta Nova.

De opleiding wordt in december 2020 afgesloten, naar verwachting met het behalen van het Diploma Middenmanager VO van de Stichting Post HBO Nederland.

De belangstelling voor deze opleiding is zo groot dat ZeeProf heeft besloten om een tweede groep van start te laten gaan in september 2020. Voor deze groep kan nog aangemeld worden. Belangstelling? Neem dan contact op met info@zeeprof.nl. Je ontvangt dan een flyer met meer informatie.

Broer Terpstra: Bij Penta Nova mag je fouten maken. Dat blijkt een hele geruststelling te zijn, vooral voor leidinggevenden!