Warm afscheid ZeeProfcoördinator Hanna van Boven

Op 19 september j.l. sloot Hanna van Boven haar 45-jarige (!) carrière in het onderwijs af met een geweldig afscheidsfeest voor (oud)collega’s van het St. Willibrordcollege, het Ostrea Lyceum, haar huidige collega’s van ZeeProf en heel veel afgevaardigden van diverse Zeeuwse scholen en onderwijsorganisaties.

De laatste 5 jaar werkte Hanna als coördinator voor ZeeProf. Ze werd een bekende verschijning binnen het Zeeuwse onderwijs: een gedreven, enthousiast, markant en integer mens. Hanna is een vrouw met vele kwaliteiten, die ZeeProf verder ontwikkeld, uitgebouwd en laten groeien heeft tot hét Zeeuwse professionaliseringsplatform met landelijke uitstraling!

Jaco Klink, projectleider van ZeeProf,
houdt het coördinatorschap van Hanna tegen het licht aan de hand van de kleuren van ''De professionele leeromgeving'' van het Kohnstamm Instituut  en overhandigt haar vervolgens een bekend element uit het ZeeProflogo: De academische pet.

Op de achtergrond de opvolger van Hanna: Arjan Beekman

 

 

Hanna's directe collega, Marion Dronkers, vertelt haar visie op de mens achter de coördinator. Conclusie: Hanna kan trots  zijn op zichzelf! Met een sculptuur, genaamd "Proud Mary", dankt ze Hanna voor de vruchtbare samenwerking en de mooie tijd samen bij ZeeProf.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De "Frustraatzangers" brengen een ode aan Hanna met hilarische sketches en liedjes.

 

 

Bij het dankwoord laat Hanna haar ZeeProfhart nog één keer spreken, wanneer ze afsluit met:

"Scholen van Zeeland, schoolbestuurders,
koester het platform. Het is het waard!"

 

 

 Fotografie: Frans Peeters