Haitske van der Sande over trainingen NLP

Er zijn nog plaatsen voor de drie cursussen die Haitske van der Sande verzorgt over NLP. Haitske is docent en mentor op CSW van de Perre en is enthousiast over de trainingen die zij als NLP-coach geeft. "Tijdens de bijeenkomsten leer je jezelf beter kennen en kun je daardoor efficienter omgaan met de dingen die op je pad komen. Wat zijn jouw patronen en valkuilen en hoe buig je die om? Ik gun elke docent dat hij zich de inhoud van deze trainingen eigen kan maken. Je gaat echt op een andere manier naar jezelf en naar je collega's kijken."    

18 mei 2022
de Neurogramworkshop: in een dagdeel (16.00-1930 incl. maaltijd) leer je welk breintype je hebt en hoe dat de dingen die je doet beïnvloedt. Je krijgt niet alleen inzicht in je eigen handelen, maar herkent ook waarom collega's bepaalde dingen doen.

25 mei 2022
start de cursus Effectief leren en lesgeven met NLP. Drie woensdagmiddagen (16.00-21.00 uur met avondmaaltijd) waarin je strategieën leert om effectief les te geven. Kort door de bocht geformuleerd: hoe gaan leerlingen doen wat jij wilt dat ze doen? Je gaat praktisch met technieken aan de slag.

30 mei 2022
start de cursus Roadmap to a happy (school)life. Drie maandagen van 16.00-21.00 uur (met avondmaaltijd). Doelgroep zijn de mensen die het idee hebben dat ze vastlopen, tegen een burnout aan zitten. Je geeft het aan bij je leidinggevende, misschien wel meerdere keren, maar je weet niet hoe je de controle en het plezier in je werk terugkrijgt. Dan is dit de perfecte cursus voor jou!