Neurogram Workshop, 29 maart 2023

Datum: 29-03-2023
Eind datum:
Doelgroep: Docenten uit het PO, VO, MBO en HBO
Duur: 4 uur
Categorie: Persoonlijke coaching/begeleiding
Initiatief: ZeeProf in samenwerking met Haitske van de Sande (Onderwijs)NLP Training & Coaching
Prijs: € 199
Aantal plaatsen beschikbaar: 6
Neurogram Workshop, 29 maart 2023

Expertise cursusleider

(NLP) trainer & coach, docente & leerlingbegeleider Haitske van de Sande is een enthousiaste, energieke, gedreven en passievolle duizendpoot!


Na bij Impact Opleidingen & Joost van der Leij de (ABC) NLP Practitioner, (ABC) NLP Master Practitioner & NLP Post Masters gevolgd te hebben, heeft Haitske haar NLP Train de Trainer diploma gehaald bij Response Instituut.


Naast het behalen van de reguliere NLP-diploma’s bij de Society, NVNLP en IANLP, heeft Haitske ook een extra opleiding tot NLP Coach gevolgd & de internationale training Post Master Teaching Excellence van Kate Benson.


Door overal met een open mind de beste NLP-technieken, theorie en interventies te hebben geleerd en geïntegreerd heeft Haitske nu een schat aan kennis en ervaring die ze inzet als docente Engels, leerlingbegeleider, (NLP)coach & mentor bij middelbare scholieren op CSW Van de Perre.  Daarnaast traint en coacht zij docenten en medewerkers die werkzaam zijn in het onderwijs.


Naast het enthousiast lesgeven in het VO, en eerder ook op het MBO Toerisme en Recreatie, heeft Haitske een grote passie voor internationalisering en wereldburgerschap in en buiten de klas. Het trainen van docententeams en het begeleiden van (management) adviestrajecten voor Globi op middelbare scholen in heel Nederland op het gebied van Internationalisering en wereldburgerschap, is voor Haitske 'best best of both worlds'.

Lees meer

Situatie

Tijdens de 1 op 1 Neurogram workshop zoeken we d.m.v. de neurogram-app jouw breintype uit en krijg je alle informatie die hoort bij jouw breintype. Na een uitgebreide uitleg over de andere acht breintypen krijg je een beter beeld, hoe het komt, dat communicatie tussen mensen met andere breintypes soms zo ingewikkeld kan zijn.

Dus, wil jij precies weten wat jouw breintype is volgens het Neurogram en welk gedrag daarbij hoort, zodat jij jezelf en de ander veel beter begrijpt? Doe dan mee met deze workshop!

Lees meer

Globale inhoud van deze cursus

Je leert je tijdens deze training:
•   welke negen breintypen er zijn volgens het Neurogam en welke evolutionaire        gedragspatronen hierbij horen
•   welk breintype jij zelf hebt
•   wat je hoofddeugd en hoofdzonde is bij jouw breintype
•   je talenten en valkuilen en stresspunten sneller te herkennen en hier anders
    op te reageren. Hierdoor ervaar je dat je jezelf nog beter doorgrondt en zul je
    je minder onbegrepen voelen.
•   Hoe je de informatie over jouw breintype praktisch kunt toepassen met een
     enorm rendement voor jezelf en dus ook voor anderenLees meer

Doel van deze cursus

Je weet precies wat jouw breintype is volgens het Neurogram en welk gedrag daarbij hoort, zodat jij jezelf en de ander veel beter begrijpt. De workshop levert je veel zelfkennis op en zorgt ervoor dat je een soort blauwdruk krijgt, die laat zien waarom je dingen doet zoals je doet.


In situaties waarin je normaal gesproken anders had willen reageren weet je na deze workshop duidelijker waarom je doet wat je doet. Misschien reageer je vanaf nu heel anders of wellicht helemaal niet meer.

Lees meer

Afsluitingsbewijs

Certificaat

Lees meer

Overige

Datum:
Woensdag 29 maart 2023

Tijd:
1 dagdeel van 16:00 - 20.00 uur, inclusief warme maaltijd

Cursusplaats:
CSW van de Perre, Middelburg

Voor vragen over de inhoud van de cursus kun je contact opnemen met de trainer, Haitske van de Sande, via info@haitskevandesande.nl

Voor overige vragen kun je contact opnemen met Arjan Beekman, coördinator ZeeProf via info@zeeprof.nl

Aanmelden kan t/m 7 maart 2022

Lees meer

Inschrijven voor deze cursus

Terug naar overzicht